Färdig Installerat All Inclusive: Leverans Installation Bortforsling Fast Pris

Komplett Badrumsrenovering

Designa ditt eget drömbadrum från tak till golv med tjänsten Komplett Badrumsrenovering, helhetslösningen där vi ansvarar för hela din renovering från idé till färdigt badrum.

Du får en kontaktperson som samordnar allt och med våra certifierade montörer kan du känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört till ett fast pris.

För närvarande erbjuder vi Komplett Badrum tjänsten endast inom Stor Stockholm.

Badrumsrenovering i Stockholm

Så går det till:

Idé
Kanske vet du redan hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Annars hjälper vår erfarna personal till med tankar och inspiration. I butiken eller hemma i ditt badrum.

Offert och fast pris
Du får en detaljerad, skräddarsydd offert som innefattar rivning, underarbete, produkter, installation, städning och projektledning av hela arbetet. 

Planering, installation och genomförande
Ett badrumsbygge kräver en rad olika yrkeskompetenser – elektriker, snickare, målare, plattsättare och rörmontörer. Din kontaktperson ser till att arbetet utförs professionellt, i rätt ordning och att det blir färdigt i tid.

Garantier och kontroll
När allt är klart bokar vi ett möte där vi gemensamt går igenom det som är gjort. Du får generösa garantier på både produkter och utfört arbete. 

Begär Offert

BytaWC.se | Alla rättigheter reserverade.