Färdig Installerat All Inclusive: Leverans Installation Bortforsling Fast Pris

Kontakta Kundservice

Kundservice

08-123 12 12
kundservice@bytawc.se

Ekonomi

ekonomi@bytawc.se

Öppettider

Måndag – Fredag:
kl.8:00 – 17:00

Vanliga Frågor

 • Jag skulle vilja byta WC-stol. Hur gör jag?

  Om du vill byta din WC-stol mot en ny så kan du välja mellan en mängd WC-stolar med olika utseende och funktioner i vår e-handel. Där kan du också välja att få WC-stolen installerad genom att välja vår Färdig Installerat-tjänst där installationen ingår i priset. Läs mer om Färdig Installerat: All Inclusive.

 • Hur funkar ROT-avdraget?

  Med ROT-avdraget får du dra av 30% av arbetskostnaden, eller upp till 50 000 kronor, när du gör reparationer i villa eller fritidshus. Avdraget gäller per person, så är ni två ägare kan ni dra av upp till 100 000 kronor på arbetskostnaden. Skattereduktionen gäller för reparationer och ombyggnad.

  Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets webbplats:
  Villkor för att få rotavdrag
  Rot & Rut: Mina Avdrag – e-tjänst

 • Ska jag välja en vägghängd eller golvstående WC?

  Generellt kan man säga att med en vägghängd WC är det lättare att städa och hålla rent eftersom golvet under WCn är fritt från rör och anslutningar. En vägghängd WC kräver dock lite mer arbete vid monteringen samt tar större plats. En del av WCn byggs in.

  Beroende vad du har för WC innan behöver man ta hänsyn till befintliga rördragningar. WC-stolarna finns i olika dimensioner. Väljer man en golvstående WC finns alternativen för limning och med skruvhål.

Kontaktformulär

BytaWC.se | Alla rättigheter reserverade.