Färdig Installerat All Inclusive: Leverans Installation Bortforsling Fast Pris

Köpvillkor

Köpvillkor bytawc.se

Dessa allmänna köpvillkor gäller för köp på webbplatsen www.bytawc.se samt dess undersidor och eller subdomäner. Webbplatsen innehar SSL-certifikat.

Bolags- och kontaktinformation

Bytawc.se e-handel drivs av:
Strans Group AB
Org.nr: 559119-8543
E-post: kundservice@bytawc.se

Köp på BytaWC.se

Försäljning sker endast till myndig person över 18 år.

När du lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Bytawc.se. En bekräftelse skickas till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Om bekräftelsen skulle avvika från din beställning ber vi dig att så snart som möjligt ta kontakt med kundtjänst.

Vi reserverar oss för bild- och skrivfel, felaktiga priser och tekniska problem. Vid eventuell felinformation har du rätt att häva ditt köp, med hänvisning till konsumentköplagen. Vi reserverar oss också för förseningar och slutförsäljning.

Priser och Betalning

Alla priser är angivna i svenska kronor och inklusive moms, där ej annat anges. På din orderbekräftelse syns totalbelopp, moms samt eventuella avdrag för ROT och eller rabatter.

Det pris som anges vid köptillfället gäller.

Villkor Färdig Installerat All Inclusive

När du beställer färdig installerat från bytawc.se kan du känna dig trygg med att en utbildad fackman utför arbetet. Ett av våra auktoriserade medarbetare levererar produkten hem till dig på avtalad tid samt installerar den och forslar bort din gamla produkt. Installation sker på befintligt uttag/koppling. Tänk på att kontrollera att produkten går att bära in/kommer igenom eventuella dörröppningar och passager.

Vid beställning av både produkt för avhämtning och produkt med installation är det normala förfarandet att samtliga produkter levereras hem till dig vid installationstillfället.

Följande ingår i Färdig Installerat All Inclusive tjänsten:

 • Eventuell gammal produkt kopplas bort/demonteras.
 • Inbärning av ny produkt till anvisad plats i direkt anslutning till el, vatten och avlopp (om produkten kräver det).
 • Produkten av emballeras.
 • Montering enligt bruksanvisning.
 • Funktionstest.
 • Bortforsling av emballage.
 • Bortforsling av den gamla produkten för återvinning.

För våra Färdig Installerat All Inclusive-priser gäller följande villkor:

 • att ROT-avdrag medges.
 • att det finns fungerande vattenavstängning i rummet där installationen ska göras eller i närliggande utrymme, annars måste vattenavstängning bokas med fastighetsskötare.
 • att det inte krävs ombyggnad av väggar och tak.
 • att vattenledningsrör, avloppsrör eller annat befintligt material inte behöver dras om, bytas eller kapas – att inga oförutsedda arbeten krävs.
 • Observera att eventuellt zontillägg kan tillkomma, beroende på var du bor.

Observera att elinstallation inte ingår.
För närvarande är det endast möjligt att få leverans samt tjänsten 
Färdig installerat inom Stor Stockholm.

Villkor för ROT-avdrag

Du kan få högst 50 000 kronor i rotavdrag per år och ytterligare 25 000 kronor i rutavdrag per år. Du kan alltså få totalt 75 000 kronor i rot och rut per år. Det är din inkomst och hur många andra avdrag du gör som styr hur mycket just du kan få i avdrag. Du som köper rotarbeten ansvarar för att alla villkor för rotavdraget är uppfyllda.

Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets webbplats:
Villkor för att få rotavdrag
Rot & Rut: Mina Avdrag – e-tjänst

Produktspecifika villkor för Färdig installerat

WC-stol Golvstående
Vid utbyte av wc-stol ska den gamla wc-stolen vara av golvstående modell och vara ansluten till ett 110 mm golvavlopp. Röret ska vara placerat 6-8 cm fritt centrum rör från vägg. Kapning av eventuellt gjutjärnsavlopp ingår ej.

WC-stol Vägghängd
Vid utbyte av wc-stol ska den gamla wc-stolen vara av vägghängd modell och vara ansluten till ett 110 mm väggavlopp. Kapning av eventuellt gjutjärnsavlopp ingår ej.

Ångerrätt och returvillkor

Vi följer distanshandelslagen vilket innebär att du alltid har rätt att ångra ditt köp, utan att ange något skäl, inom 14 dagar från det att du har tagit emot varan. Du står själv för returkostnaden. OBS! LÄS UNDANTAG.

Vill du ångra ditt köp måste du meddela oss detta via mail till kundservice@bytawc.se. Meddelandet måste klart och tydligt ange vilket köp det rör sig om, ange ordernummer och produkt, och att du ångrar köpet. Vi ber dig notera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans. OBS! LÄS UNDANTAG.

Undantag från ångerrätten

Ångerrätten gäller ej tjänster, t ex installationer, som redan utförts och fullgjorts innan ångerfristen löpt ut. Ångerrätten gäller inte heller för varor med bruten plombering som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl, t.ex. vissa personvårdsprodukter.

Återbetalning

Om du ångrar ditt köp kommer vi att betala tillbaka beloppet du betalat till oss. Om du ångrar köp av en del av de varor du beställt kommer vi att betala tillbaka värdet av varan och eventuella kostnader som är hänförliga till den/de specifika varorna. Vi kommer dock inte att återbetala kostnader för köpet i allmänhet, t ex kostnaden för frakt. Om du ångrar köpet av en vara som är en del av ett paketerbjudande återbetalas det belopp som återstår när köpeskillingen minskas med övriga varors ordinarie pris.

Om du bett att en tjänst, exempelvis installation, ska börja utföras innan ångerfristen löpt ut förbehåller vi oss rätten att ta betalt för eventuellt arbete som hunnit utföras före det att du meddelar oss att du ångrar köpet.

Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål. Vi förbehåller oss dock rätten att avvakta återbetalningen tills vi fått tillbaka varan från dig eller tills du sänt in ett bevis på att du återsänt varan, beroende på vilket som inträffar först. Beroende på vilken betalningsmetod du använt kommer vi att kreditera din faktura eller återbetala pengarna till det kort från vilket betalningen drogs vid köpet. Återbetalningen kommer inte att kosta dig något.

Återbetalning ska ske inom skälig tid, utan onödigt dröjsmål.

Reklamation

Om din vara skulle vara felaktig eller om det uppstått fel vid leverans kan du ha rätt att reklamera ditt köp. Du kan då ha rätt att kräva avhjälpande, prisavdrag eller ersättning för att avhjälpa felet eller ha rätt att häva köpet och få pengarna tillbaka. Om du anser att en vara eller tjänst är felaktig skriver du et mail där du tydligt beskriver felet. Fyll även i information om ordernummer och orderdatum.

Tänk på att du måste skicka in din anmälan inom skälig tid efter det att du märkt eller borde ha märkt felet. Anmälan som skickas inom två månader efter det att du märkt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Du måste senast reklamera felet inom tre år från det att du har tagit emot varan. När du reklamerar en produkt utgår vi från din beskrivning av felet, varför det är viktigt att den är så utförlig som möjligt. Om produkten visar sig vara felfri eller att skadan uppstått p g a yttre åverkan, debiterar vi dig en felsökningsavgift samt eventuell kostnad för frakt.

Vid giltig reklamation står vi för alla dina kostnader, t ex returfrakt, i anledning av reklamationen. Bifoga en kopia på kvittot (om sådant finns) för returfrakten för en så snabb hantering som möjligt.

Kundtjänst

För att få svar på dina frågor kring produkter, leverans- och fraktvillkor, för att ångra eller reklamera ett köp eller för att framföra klagomål eller andra synpunkter så är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst på mailadressen kundservice@bytawc.se.

BytaWC.se | Alla rättigheter reserverade.